Doop Colientje | doopkleding uit eigen atelier

Broderie wieg-ledikant lakentjes

Doopmutsjes

Doopkleed- Omslagdoek

Smockjurkje roze

Sieraden Baby Geboorte of Doop
Rozenkransen

Baby-Doop Schoentjes meisjes en jongens
Doopjurk Janneke
Brocante kinderjurkje met smockpasje
Baby jurkje Charlotte
Jongenspakje o.a. voor doop-bruidsfeest

]Baby's eerste kerstsokje

Maattabel doopkleding
Maattabel doopsieraden
Foto Album

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Doop Colientje - Privacybeleid

Privacybeleid en Cookies


Wij respecteren de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Als je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij je om een aantal persoonlijke gegevens welke nodig zijn om de door jou geplaatste bestelling op correcte wijze uit te voeren. Daarnaast hebben wij deze gegevens nodig voor een correcte bedrijfsvoering. Uiteraard zullen wij altijd uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte persoonlijke gegevens. Hieronder leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van je gebruiken en hoe wij hiermee omgaan.

Persoonsgegevens

Als je bij ons een bestelling plaatst, vragen wij je om de volgende persoonsgegevens, welke nodig zijn om je bestelling uit te voeren:
· Naam, adres en – indien van toepassing - het (aflever)adres.
· E-mail adres
· Telefoonnummer (alleen indien je dit invult)
· Gegevens welke je bij het open veld, onder opmerkingen, zelf invoert.
Als je hebt betaald, beschikken wij over je
· betaalgegevens
Bij het aanmelden op onze nieuwsbrief, ontvangen wij de volgende persoonsgegevens van je:
· Naam
· E-mail adres

Waarvoor worden je persoonsgegevens gebruikt

Wij verwerken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor jij ze hebt verstrekt:
· Het op correcte wijze afhandelen van je bestelling en om je op de hoogte te houden over de voortgang van je bestelling
· Voor een adequate bedrijfsvoering voor ons (denk hierbij bijvoorbeeld aan een juiste facturatie, het koppelen van je betaling aan een bestelling en het adresseren van je pakketje)
· Indien je jezelf hebt aangemeld op onze nieuwsbrief: om je op de hoogte te houden van updates en nieuwe producten.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte persoonlijke gegevens nooit zomaar door aan derden. Wij doen dit alleen wanneer dit echt nodig is om je bestelling op behoorlijke wijze af te handelen.
· Zo kunnen wij bij verzending van je bestelling je Naam en adres of afleveradres doorgeven aan de vervoerder.
· Maken wij bij gebruik van i-Deal betalingen gebruik van een derde partij.

Wanneer je gegevens echt aan derden worden verstrekt zorgen wij er (met een overeenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook zullen jouw gegevens verwijderd moeten worden zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is of toegestaan is. Denk hierbij aan een verzoek van Justitie. Wij zijn dan wettelijk verplicht hieraan mee te werken.

Gastenboek

Heb je een reactie geplaatst in ons gastenboek? Houd er dan rekening mee dat het gastenboek openbaar is. Wil je niet langer in het gastenboek staan? Stuur ons dan een e-mail. We zullen je bericht dan verwijderen.

Veilige online verzending van je bestelling

Je bestelling wordt via onze veilige https:// verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgeslagen.

Onze webhost

Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter. Van onze webhost hebben wij een verwerkersovereenkomst ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven dat zij er alles aan doen om onze webwinkel veilig te houden. Mocht het onverhoopt nodig zijn dat onze webhost werkzaamheden in onze webwinkel verricht, dan is via de verwerkersovereenkomst geregeld dat eventuele privacy gevoelige informatie veilig is en er niets mee wordt gedaan.

Internetsites van derden

Op onze website staan links vermeld naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij omgaan met persoonlijke gegevens.

Bewaren, verwijderen of wijzigen van je persoonlijke gegevens

Wij bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan wettelijk nodig is. Wil je graag je persoonlijke gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen, neem dan contact met ons op.

Bij een verzoek om verwijdering van je gegevens dien je er rekening mee te houden dat wij voor onze administratie een wettelijke bewaarplicht hebben en gegevens in onze administratie dus pas kunnen verwijderen als de bewaartermijn is verlopen.

Indien wij geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, vertellen wij je altijd waarom. Je kunt er echter van op aan dat wij je gegevens niet langer bewaren dan nodig is conform de wettelijke regelgeving.

Let op: in verband met de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens, worden deze – om te voorkomen dat je gegevens bij onbevoegden terecht komt - alleen verzonden naar het bij ons bekende adres. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren met je ID of paspoort. Je BSN-nummer en/of paspoortnummer mag je dan doorhalen.

Vragen of klachten?

Heb je vragen over ons privacybeleid of ben je het niet eens met de wijze waarop wij met je persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op.
Komen wij er samen met jou niet uit, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Aanpassen privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om ons privacybeleid aan te passen, maar zullen dit alleen doen indien dit nodig blijkt. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Cookies

Als je onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt, krijg je de melding dat onze website gebruik maakt van Cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server – waar onze webwinkel op draait – op jouw systeem (laptop, pc, telefoon of tablet) wordt geplaatst. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor statistische doeleinden.

Functionele cookies worden – net zoals bij de meeste webwinkels – gebruikt voor een correcte werkwijze van het winkelmandje.
Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website. Statistieken die wij bijhouden zijn: het aantal hits op onze website, de bezochte pagina’s, de duur van het aantal bezoeken en waar de bezoekers vandaan komen, via het ip-adres. Deze statistieken houden wij bij via de server waar onze webwinkel op draait. Persoonlijke gegevens of adresgegevens worden niet opgenomen in deze statistieken.

Maak je gebruik van de diverse sociale media via onze website (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+), dan kunnen er ook cookies van deze bedrijven geplaatst worden op het door jou gebruikte systeem. Check bij de betreffende bedrijven hun cookie- en privacybeleid!

Cookies uitschakelen

Je kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de betreffende browser. Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Laatste wijziging: 11-05-2018


Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap